Читај ми!

Станојевић: Мотивисано против Дубочице, шанса за Миловановића

Фудбалери Партизана у среду у Нишу играју против лесковачке Дубочице утакмицу осмине финала Купа Србије, а тренер Александар Станојевић каже да је екипа спремна за дуел против српсколигаша.

Утакмица осмине финала Купа Србије између Дубочице и Партизана на програму је у среду од 16.15 часова.

"Знамо шта нам је циљ и утакмицу дочекујемо потпуно сконцентрисани и мотивисани. Не бежимо од улоге фаворита, гледали смо њихових пет, шест утакмица у лиги као и меч у Купу против Спартака у Суботици. Опрезни смо, јер једна утакмица може да крене у било ком правцу. Надамо се да је терен на 'Чаиру' у добром стању, надамо се и лепом времену", рекао је Станојевић на конференцији за медије.

Партизан је после пораза од Флоре у домаћем првенству победио Вождовац и вратио је мир у своје редове.

"Мени је свака утакмица тешка, захтевна, нема олакшања ни после победа. У екипи има простора за ротације у тиму, осим Здјелара кога ћемо одморити. У Ниш иду и омладинци Петковић, Илић и Влаховић, биће простора и за Миловановића. Марко Миловановић је играч који користи сваку шансу и можда је заслужио и већу минутажу у сениорском тиму. За викенд је постигао гол за омладинце против Бродарца, сваки секунд гледа да што боље искористи, веома је стабилан играч и иде у добром правцу", истакао је тренер Партизана.

субота, 20. април 2024.
5° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво