Читај ми!

Савић: Даћемо максимум у Горњем Милановцу

Фудбалер Чукаричког Милан Савић изјавио да ће тим покусати да се у дуелу против Металца врати на победнички колосек. Брђани у суботу од 17 сати гостују Металцу у Горњем Милановцу у 18. колу Суперлиге.

Милан Савић je констатовао да добро познаје супарнике и укратко је анализирао њихову игру и квалитете.

"Гледао сам последњи меч Металца против ТСЦ-а, одиграли су скоро савршену утакмицу. На нама је да вратимо екипу на победнички колосек. Јасно је да у овом тренутку нисмо фаворити на гостовању Металцу и да ћемо морати да дамо максимум да изборимо добар резултат. Имају тренера којег су истрпели и после можда мало лошијих резултата. Лазетић је дуго шеф струке, дао је свој печат тој екипи. Њима је победа у Бачкој Тополи донела много самопоуздања. Чека нас добар терен, сигуран сам да ће се тамо играти квалитетан фудбал", рекао је Савић за клупски сајт.

Савић је констатовао да са евентуално освојена нова три бода у Милановцу тим може комплетну ситуацију да преокрене у своју корист.

"Тек после Металца можемо да размишљамо о наредним ривалима и преостала три меча до краја календарске године. Момци из Горњег Милановца једоставно играју фудбал, не желе да се изразито бране. Пазарци су играли на срце и дисциплину. Само је проблем у нама, ако будемо на ранијем нивоу, имамо чему да се надамо", поручио је Савић.