Читај ми!

Станковић пред Лудогорец: Од нас зависи, знамо шта доноси победа

Дејан Станковић каже да ће Звезда против Лудогореца ићи на победу, која црвено-белима може донети пролеће у Европи.

Звезда у четвртак на свом стадиону "Рајко Митић" дочекује бугарску екипу, у оквиру петог кола Лиге Европе, а црвено-бели би се победом приближили првом циљу - европском пролећу.

"Улазимо стопостотно такмичарски утакмицу против Лудогореца, зависи од нас, знамо шта победа може да нам донесе", рекао је тренер фудбалера Црвене звезде Дејан Станковић уочи утакмице против Лудогореца.

"Репспектујемо противника, у ком год је саставу, али за нас је ово најбитнија утакмица у полусезони. Наш циљ је победа, у последњој европској утакмици ове јесени на Маракани", изјавио је Станковић на конференцији за медије.

Звезда ће обезбедити пролаз даље у случају да победи Лудогорец, а Брага не изгуби на гостовању Митјиланду.

"Не гледам табелу, калкулације, нама је битно да ми одавде изађемо са три бода", јасан је Станковић.

Када је у питању кадровска ситуација Станковић истиче да је боље.

"Гобељић и Дегенек су суспендовани, Саного се вратио, видећемо колико ће моћи, полувреме, цео меч, Диони је ван строја, Фалко се такође вратио", каже Станковић и додаје да зна 95 одсто тима.

Звездин првотимац Александар Драговић истиче да ће екипа учинити све да победи.

"Имали смо већ једну меч лопту, нисмо је искористили, али сад имамо нову и желимо да је искористимо. Нажалост, неће бити наших навјјача, али желимо да победимо за њих", рекао је Драговић и констатовао да се грешке, попут оне против Митјиланда када је Дегенек искључен дешавају, али да сви вредно раде на томе да их више не буде.

Утакмица између Црвене звезде и Лудогореца игра се у четвртак од 18.45 сати на стадиону "Рајко Митић".