Читај ми!

"Маказице" Левандовског у завејаном Кијеву, Барса и Бенфика без голова

Фудбалери Бајерна савладали су у завејаном Кијеву екипу Динама са 2:1 и забележили пети тријумф у Групи Е Лиге шампиона. У другој утакмици те групе Барселона и Бенфика и играли без голова, на европском дебију Ћавија Ернандеза.

Великих кадровских проблема имао је Јулијан Нагелсман пред гостовање у Кијеву, пошто је мога да рачуна на само 14 играча у пољу, због епидемије коронавируса у баварском гиганту.

Немачког шампиона дочекао је и завејани "Олимпијски стадион", али ништа није могло да спречи Бајерн да дође и до пете победе у овогодишњем издању Лиге шампиона.

Роберт Левандовски је већ у 14. минуту фантастичним "маказицама" донео предност гостима, постигавши девети погодак у сезони у елити, да би Кингсли Коман у финишу првог дела дуплирао предност Бајерна.

Динамо је у наставку заиграо нешто боље, домаћи су већ у првих пет минута другог дела покуашли да угрозе Нојера, али без промене резултата.

Ипак, резервиста Гармаш је у 70. минуту искористио асистенцију Циганкова и тако постига први гол за Динамо у Лиги шампиона ове сезоне, али домаћи нису могли више од тога.

Бајерн је уписао 15 бод у Групи Е, Динамо је остао на зачељу са једним освојеним бодом.

Барселони је била потребна победа над Бенфиком на "Ноу Кампу", на утакмици у којој је свој европски деби као тренер Блаугране имао Ћави, али на крају није било голова.

Барса је најбољу прилику пропустила у финишу првог полувремена, када је млади Јусуф Демир погодио пречку гостујућег гола.

Каталонци су задржали друго место на табели са 7 освојених бодова, Бенфика има 5, али ће у последњем колу Барселона ићи на ноге Бајерну, док "орлови" на свом "Лужу" дочекују прежаљени Динамо. 

субота, 21. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи