Читај ми!

Манчестер јунајтед потврдио одлазак Солскјера

Манчестер јунајтед је објавио да је раскинуо уговор са тренером Оле Гунаром Солскјером и да ће тим у наредном периоду тим водити Мајкл Керик док клуб не именује новог тренера.

После серије од пет пораза у првенству Манчестер јунајтед се на сајту и друштвеним мрежама, уз захвалност на досад постигнутим успесима, опоростио од тренера Оле Гунара Солскјера.

"Оле ће увек бити легенда Манчестер јунајтеда и са жаљењем смо донели ову тешку одлуку. Иако су протеклих неколико недеља биле разочаравајуће, то не би требало да замагли сав посао који је урадио у протекле три године.", наводи се између осталог у саопштењу.

"Оле одлази са нашим најискренијим 'хвала' за његове неуморне напоре као менаџера и наше најбоље жеље за будућност. Његово место у историји клуба ће увек бити сигурно, не само због његове приче као играча, већ као великог човека и менаџера који нам је пружио много сјајних тренутака. Заувек ће бити добродошао на Олд Трафорд као део породице Манчестер јунајтеда", закључује се у саопштењу.

Солскјер је преузео екипу Манчестер јунајтеда у децембру 2018. године, након одласка Жозеа Муриња и потом остварио серију од 14 победа на 19 утакмица. Наредну сезону Јунајтед је окончао као трећепласирани у Премијер лиги, а Солскер је потписао нови трогодишњи уговор.

А онда се ситуација драматично преокренула и тим је запао у велику кризу током које је у последњих седам премијерлигашких утакмица претрпео пет пораза и заостаје 12 бодова за Челсијем, а за то се највише одговорним сматра сада бивши стратег тима.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво