Читај ми!

Драговић: Тежак меч, Срнић предвидео да ћу постићи гол

Победоносни гол за Црвену звезду у дербију против Војводине постигао је Александар Драговић, ово је његов трећи погодак у сезони. Тиме се искупио за грешку код гола Војводине. Он је рекао да је била доста тешка утакмица, и додао да му је Славољуб Срнић пре меча рекао да постиже гол.

Фудбалери Црвене звезде савладали су Војводину на тешком гостовању резултатом 2:1.

"Доста тешка утакмица за нас, примили смо гол, мојом грешком, па смо доста нервозно завршили полувреме јер смо знали да ако данас изгубимо испадамо из трке за титулу."

"На полувремену смо се у свлачионици договорили да ћемо дати све од себе да окренемо резултат и победимо и хвала Богу погледао нас је и преокренули смо", рекао је Драговић. 
 
Погодак је предосетио саиграч Славољуб Срнић.
 
"Знали смо колико је тешка утакмица пред нама и колико нам ова победа значи. Хтео сам да одем код навијача да прославим погодак, али Срнић ми је рекао да данас постижем гол, па сам морао са њим и да га прославим. "

"Рекао сам већ да сам спреман и да играм нападача ако је то потребно, тако да ми није проблем и да постигнем гол када је то битно. Бог гледа све добро што радим, па ми на овакве начине враћа за мој труд", закључио је Драговић.