Читај ми!

Станојевић: Очекујем једну лепу утакмицу у Белгији

Тренер фудбалера Партизана Александар Станојевић рекао је да екипа жељно очекује гостовање против Гента у Лиги конференција и да се нада најбољем резултату.

Црно-бели у четвртак од 18.30 сати играју против Гента у четвртом колу групне фазе Лиге конференција, две недеље након што је белгијски тим победио у Београду са 1:0.

"Имамо једну лепу утакмицу, изгубили смо на нашем стадиону од њих и покушаћемо да се покажемо у што бољем светлу. У добром сам моменту, жељно ишчекујемо ту лепу утакмицу за нас. Надамо се најбољем ", рекао је Станојевић на конференцији за медије на стадиону у Хумској.

Станојевић је истакао да ће у Белгију отпутовати ослабљени, без неколико играча међу којима су Саша Здјелар, Филип Холендер, Лазар Марковић и Александар Шћекић.

"Гент стално ротира у нападу, то може да буде изненађење, остало је све јасно", рекао је Станојевић.

"Пратили смо утакмице, нема дилема како играти. Нама недостају неки играчи, играмо на њиховом стадиону, морамо да направимо резултат, ако желимо нешто да урадимо. Биће другачије, али никад се не зна шта ће бити на терену. Надам се да ће резултат бити другачији".

Станојевић због црвеног картона и казне УЕФА неће моћи да води екипу са клупе.

"Све ћемо припремити. Ја ћу бити помоћни тренер са трибина који сугерише, тако да ћу бити помоћни тренер Дуљају и Вукашиновићу, да им сугеришем и дам неке савете", рекао је Станоејвић и објаснио какав је протокол у оваквој ситауцији.

"Толико смо имали обавеза и толико смо се договорали око свега да нисмо све детаље пратили. Договарали смо се како ћемо функционисати, а те детаље ћу са људима из клуба да на прави начин дефинишем. Мало сам се из медија информисао. Добио са из клуба папир, али нисмо се толико бавили тиме", рекао је Станојевић.

Дефанзивац Немања Милетић каже да екипа има јасан циљ у овој утакмци.

"Сигурно једна тешка утакмица, видели смо и у првом дуелу о каквој екипи се ради. Они су били бољи за један гол, можда су имали среће у последњих 20 минута. Идемо у Белгију да покушамо да победимо. Идемо да свим снагама пробамо да добијемо меч", рекао је Милетић.

петак, 10. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара