Читај ми!

Станковић: Желимо девет бодова из наредне три утакмице

Почиње нови мини циклус у првенству, прво Раднички Ниш, па Радник и Раднички Kрагујевац - ићи ћемо на максималан број бодова, изјавио је тренер фудбалера Црвене звезде Дејан Станковић.

Звезда се налази у серији добрих резултата, без обзира на чињеницу да Станковић има кадровских проблема, односно неколико играча ван строја.

"Да нам се врате момци који су били ван строја, да пробамо њих што се тиче минутаже да испоштујемо, да ставе који минут у ноге, јер до 15. децембра нас очекује паклен ритам и желим да сви буду добро припремљени и на врхунцу задатка", рекао је Станковић на конференцији за медије уочи меча са Нишлијама.

Ван тима су и даље Милан Павков и Александар Kатаи.

"Такав је моменат, Павков и Kатаи су и даље ван строја. Живковић се враћа полако, видећемо да ли ће и колико играти. Видећемо и са Николићем, добио је ударац, а од њега зависи колико може да 'стисне зубе' и истрпи. Имамо увек спремне момке који у захтеву могу да одговоре на све".

Станковић се осврнуо и на меч против Митјиланда, поново је оценио да је реми реалан, као и да се нада победи у Београду и проласку у елиминациону фазу Лиге Европе.

"Да завршимо трећи са ваше стране можда би био неуспех. Наш циљ је да идемо у шеснаестину Лиге Европе, то је био зацртан циљ када смо ушли у ово такмичење. Сигурно би треће место било оцењено као неуспех, јер бисмо 'проклизали' у Лигу Kонференција. Имамо шансе и даље се питамо, можемо да направимо огроман историјски резултат, знамо да можемо, али не могу да прескочим три утакмице", поручио је Станковић и додао да очекује подршку са трибина јер навијач Звезде зна да препозна тренутак.

Утакмица 14. кола Суперлиге између Црвене звезде и Радничког игра се у недељу од 18.45 сати.

уторак, 07. мај 2024.
25° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара