Читај ми!

Станковић: Праведан резултат, први смо и даље се ми питамо

Тренер фудбалера Црвене звезде Дејан Станковић био је задовољан резултатом и игром коју је његов тим приказао на гостовању у Данској али је истакао и жаљење јер је у финишу меча пропуштена велика шанса за победу. Стрелац гола за црвено-беле Марко Иванић изразио уверење да ће звезда наставити победнички серију.

Црвено-бели су одиграли нерешено са Митјиландом 1:1 у трећем колу групне фазе Лиге Европе, а тренер Станковић је укратко анализирао меч.

"Задовољан сам резултатом. Утакмица јака, отворена, тврда, права такмичарска. Имао је домаћин своје шансе, баш као и ми. Мислим да је резултат на крају праведан, рекао је Станковић после ремија.

"Видели смо много лепих ствари на терену, али и ствари које треба да поправимо. Знамо против кога смо играли, екипа која је млада и талетована. Идемо кући са позитивним резултатом. Са тријумфом смо могли сигурно да кажемо да идемо у други круг. Очекује нас меч на нашем стадиону. И даље смо први и ми се питамо", изјавио је Станковић на конференцији за медије.

"Неће нам бити лако и можда чак буде теже у Београду него овде, али надам се да ће се неки момци вратити у тим", додао је Звездин тренер.

Станковић није могао да сакрије незадовољство због пропуштене велике шансе Лоија Дионија у финишу меча.

"При резултату 1:1, колико год да је била отворена утакмица имали смо лопту и ситуацију један на један са голманом и морали смо то да решимо. Утакмица је већ иза нас, са позитивним резултатом се враћамо у Београд. Могло је боље, примили смо гол у 78. минуту, а жао ми је много јер би са девет бодова било много лакше у три преостале утакмице. Знамо шта нам је чинити, каква је математика, за сада се ми питамо", поручио је Станковић.

И стрелац јединог гола за Звезду Марко Иванић био је задовољан после меча.

"Остварили смо добар резултат, иако смо повели са 1:0, мислим да је противник имао доста шанси у првом полувремену, тако да морамо да будемо задовољни", рекао је Иванић.

Осврнуо се и на проблеме са саставом тима због бројних повреда.

"С обзиром на то да смо имали неколико повређених играча, мислим да смо ипак одиграли одличну утакмицу и дали све од себе што је најважније. У свлачционици смо честитали једни другима", изјавио стрелац гола за црвено-беле.

Како је додао, сваки му гол значи, а овај је посебно драг јер је велики улог у питању.

"Играли смо за пролаз у осмину финалу Лиге Европе и из тог разлога сам га емотивно прославио. Надам се да ће их бити још", поручио је Иванић и захвалио се навијачима на подршци.

четвртак, 19. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи