Читај ми!

ФК Миљаковац окупља легендарне асове у утакмици за лечење Радована Радаковића

ФК Миљаковац је основан као јединствени спортски колектив који се, поред такмичења у најнижем рангу, активно бави хуманитарним радом и након многих успешних акција сада је иницирао организовање фудбалске утакмице за помоћ легендарном голману Радовану Радаковићу, који се тренутно бори са тешком болешћу и потребно му је близу 100.000 евра за лечење.

У утакмици која ће бити одржана у среду, 27. октобра, у Спортском центру Раковица од 20 часова, против екипе ФК Миљаковац играће некадашњи саиграчи Радована Радаковића из Партизана, Земуна, Вождовца и Обилића.

Плејада асова се одазвала па ћемо на терену СЦ Раковица имати прилике да видимо Ђорђа Пантића, Александра Чановића, Миливоја Ћирковића, Алберта Нађа, Љубинка Друловића, Горана Тробока, Мирослава Радовића, Брану Илића, Небојшу и Ненада Маринковића, Ненада Стојаковића, Предрага Рогана и Данка Лазовића. Очекује се да ће наредних дана још легендарних асова потврдити учешће у овом хуманитарном мечу.

Улазница ће се добијати на лицу места уз добровољни прилог, а свако може помоћи и слањем хуманитарне СМС поруке, садржине 1082 на број 3030.

Радован је наш некадашњи фудбалски голман који је чувао и мрежу Партизана, Вождовца, Обилића, Земуна, Штурма и Стандарда из Лијежа. Најбоље тренутке каријере доживео је у дресу Партизана, са којим је два пута био шампион и једном победник Купа Југославије.

Крајем 2020. године, у тренутку највеће среће што ће поново постати отац, Радован сазнаје да је тешко болестан. Установљена му је дијагноза дифузни карцином желуца и тада почиње борба са опаком болешћу.

У јануару 2021. године примљен је у Клинички центар Србије ради оперативног лечења туморске промене желуца, али због основне болести хируршка интервенција није била могућа. Препорука лекара су хемиотерапије.

Један миран породичан живот се претворио у агонију. Радованова супруга је од превеликог стреса у 6. месецу трудноће изгубила бебу.

За преостали део лечења и операцију у Турској потребно је још близу 100.000 еура. Радовану можете помоћи слањем СМС поруке 1082 на 3030 и уплатом на наменске рачуне отворене у хуманитарној фондацији "Буди хуман":

Уплатом на динарски рачун:

160-6000001216331-02

Уплатом на девизни рачун:

160600000121638728
IBAN: RS35160600000121638728
SWIFT/BIC: DBDBRSBG 

петак, 20. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи