Читај ми!

Лековић и Лечић у Звезди до 2024. године

Фудбалски клуб Црвена звезда продужио је уговор са штопером Стефаном Лековићем, док је везиста Лука Лечић потписао први професионални уговор. Обојица младих фудбалера парафирали су трогодишњи уговор са црвено-белима.

Црвена звезда је наставила са праксом чувања најталентованијих омладинаца који стасавају у клубу, а презадовољан због тога био је главни тренер Омладинске школе Црвене звезде Никола Јелић.

"Лековић и Лечић су фудбалери који спадају у групу најталентованијих у нашој Омладинској школи. Презадовољни смо и овим чином је Црвена звезда показала колико чува своју децу, као што то већ и годинама чини, а опет и они су показали да верују клубу, и да виде себе и своју будућност овде. Верујем да ће обојица једног дана играти у првом тим", рекао је Јелић

Лековић је рођен 2004. године, прошао је све селекције Црвене зврезде и стандардни је репрезентативац Србије.

"Заиста дајем све од себе на тренинзима и утакмицама и ово доживљавам као својеврсно препознавање мог труда, што ме додатно мотивише да наставим тако да радим. Жеља ми је да одиграм што више утакмица у црвено-белом дресу", рекао је Лековић.

Лечић је рођен 2005. године у Пљевљима, а у Звезду је стигао пре годину дана из локалног клуба Брезнице.

Иако млађи готово две године од конкурената, стандардан је на средини терена омладинског тима.

"Могу сигурно да кажем да сам остварио један од својих снова, а то је потписивање уговора са Црвеном звездом, клубом за који навијам целог живота. Желим да једног дана заиграм на "Маракани" пред пуним трибинама и наравно да постигнем гол. Није ми то примарни задатак ни сада, али волим да постижем поготке", рекао је Лечић.

петак, 20. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи