Читај ми!

Лазетић: Гол који ћу вечно памтити

Фудбалер Црвене звезде Марко Лазетић рекао је да је први гол у сениорском тиму нешто што се вечно памти.

Црвено-бели су победили Колубару у Лазаревцу 7:1 у утакмици 13. кола Суперлиге Србије, а Лазетић је био стрелац погодтка у 88. минуту.

"Памтићу ову утакмицу дуго. Корак по корак идем и остварујем снове и испуњавам све оно због чега сам и почео да се бавим фудбалом. После дебија уследио је и први погодак", рекао је Лазетић за клупски сајт.

"Кад се сетим те утакмице против Рада када сам погодио стативу, изнервирао сам се што већ на дебију нисам погодио, али знао сам да ће доћи овај дан. Захвалио бих се и Фалку на асистенцији, а морам да истакнем да ми је жао и што минут пре тога нисам постигао погодак. Гладан сам голова и ово је само један у низу. Погодити за први тим Црвене звезде је стварно нешто посебно", истакао је Лазетић.

Лазетић је открио шта му је следећи циљ.

"Следећи циљ је да се на нашем стадиону упишем у стрелце. Сигуран сам да ћу и то успети и то врло брзо. Сама утакмица је била отворена, имали смо добар резултат, и што се мене тиче, одговарало ми је то што сам имао много простора да нападам гол ривала. Заслужена победа, архивирамо меч са Колубаром и окрећемо се Митјиланду", закључио је Лазетић.

субота, 04. мај 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво