Читај ми!

Станковић: Наредни ривал Колубара, после се окрећемо дуелу у Лиги Европе

Пред дуел са Колубаром који је на програму у суботу од 15.55, тренер Црвене звезде Дејан Станковић је рекао да је довољна победа од 1:0. Станковић је додао д аје здравствени билтен екипе нешто бољи, али још не зна на кога ће моћи да рачуна. После овог дуела окрећему се мечу са Мидтјиландом.

Пријала нам је пауза донекле, јер смо имали доста момака који због короне и повреда нису могли да буду у пуном тренажном процесу, па нису могли да испрате програм за то време. Имали смо Кангу, Ераковића и Гордића у репрезентацији, али мене највише забрињава повратак после короне, изјавио је данас тренер фудбалера Црвене звезде Дејан Савић.

"Причао сам са Дејаном Савићем, ко зна какви ћемо се вратити фудбалу после тога. Лично сам се вакцинисао скоро трећом дозом, моја фамилија такође и не знам како можемо другачије да "завршимо" корону, ако не будемо одговорни сами према себи.

"То је нешто с чим се борим, јер се сваког дана појави са проблем и томе треба стати на пут", рекао је Станковић за клупски сајт.

"Немамо ростер за одмарање, знате и сами да Катаи не тренира, кренуо је "лагано" после короне, а пре тога је такође имао здравствене проблеме. Видећемо ко је здрав, рецимо и Канга је касно стигао, Ераковић није играо последњу утакмицу за репрезентацију, на моје велико изненађење, али он је одморан. Сигурно ћемо изаћи у најјачем саставу, нема калкулисања, у такмичарском смо ритму".

После Лазаревца следи наставак Лиге Европе и утакмица против Митјиланда у Данској, али Станковић тврди да је фокус само на "наредној утакмици".

"Потпуно смо усмерени на Колубару. Сваки повратак са паузе носи дозу ризика, јер је природно да се човек опусти на одмору, али смо добро радили у претходних седам дана. Размишљам о овом мини циклусу где имамо три утакмице у седам дана, прво Колубара, па Мидтјиланд, па Раднички. Желимо да будемо позитивни."

"Довољна је и победа од 1:0, па да се одморимо и спремимо за Данску, не размишљам ни о чему другом. Што се тиче услова и терена, то су све изговори, а тога код нас нема. Не постоји", поручио је Станковић.

петак, 26. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво