Читај ми!

Станковић: Фали нам девет играча, али нећу да кукам и плачем

Знате сви какве проблеме имамо, рекао сам да нећу да кукам и да плачем, знамо које боје бранимо и шта је циљ. Циљ је да се узму три бода, то сам рекао и на конференцији, не занима ме да ли ће бити лепо или ружно, на моменте је било лепо, на моменте је било ружно, изјавио је тренер фудбалера Црвене звезде Дејан Станковић после победе против Металца.

Звезда је у недељу на свом стадиону савладала Металац, резултатом 3:1.

"Имали смо доста проблема, девет играча нам фали и ово је стварност. Препоносан сам јер су сви они првотимци, рекао сам да никад не знаш када ће неко бити позван да брани ове боје. Данас су сви показали карактер, пресрећан сам због тога, не занима ме да ли ће бити критика на игру или не, момци су показали карактер, нама су била важна само три бода и ништа више. Идемо на заслужени одмор", рекао је Станковић за клупску телевизију.

Црвено-беле сада очекује период без утакмица због репрезентативне паузе.

"Следи заслужни одмор, потребна нам је пауза. Имамо пет играча који су били заражени короном, ту су и повреде Дионија и Павкова, сигурно ће се неко пожалити, јер Павков нема 90 минута у ногама, као ни Гајић, такође и Родић, то су момци који једноставно нису физички могли да буду на терену до самог краја утакмице. Захваљујем се свим мојим играчима и навијачима, подршка и ветар у леђа ће нам тек бити потребни, првенство је дуго, идемо даље", поручио је Станковић.

среда, 15. мај 2024.
16° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара