Читај ми!

Зрела и паметна Звезда у Бугарској отшкринула врата европског пролећа

Један, вредан и изузетно ефектан гол Гелора Канге био је довољан вечерас Звезди да дође до друге победе и шестог бода после одиграна два кола у групи Ф Лиге Европе 0:1 (0:0)

Стрпљиво, зрело и тактички скоро беспрекорно европска Звезда је значајно отворила врата још једног европског пролећа. Лајв блог меча можете пронаћи ОВДЕ.

А да успех буде још већи, другу победу и исто толико одиграних мечева групе Ф Лиге Европе најтрофејни српски клуб остварио је без четворице стандардних и изузетно битних играча - Борјана, Драговића, Дегенека и Катаија.

Међутим, резервисти и играчи који представљају неку ширу ротацију су сјајно одрадили посао. Панков и вечерас капитен Ераковић у одбрани, а и неуморни Срнић на средини терена. Саного је играо као централни од три штопера што му није примарна позиција и био готово без грешке, а велики допринос дали су стрелац гола Канга, али и Бен, Диони, Иванић и посебно феноменални Милан Родић.

Након првог полувремена које је завршено без голова, а у којем је Звезда била нешто опаснија и конкретнија, екипа Дејана Станковића изашла је још агресивније у наставку, а то се исплатило у 64. минуту.

Срнић је тада из другог плана отворио простор за убацивање лопте из аута, вратио је лопту Родићу који центрира са леве стране из прве, Павков у паду захвата лопту и она долази до Канге, који на њу натрчава и снажно шутира, те неодбрањиво шаље лопту у ракље немоћног али данас врло доброг хрватског голмана Кахлине.

Имала је београдска екипа још неколико добрих ситуација преко Бена и Иванића, али је имао и Лудогорец две велике шансе да дође до поравнања, али се једном испречила пречка а други пут је лопта прошла тик поред стативе после великог кикса Ераковића.

У другом мечу вечери, Брага је и поред промашеног пенала и заостатка на полувремену успела да ”окрене” Митјиланд и тријумфује са 3:1.

петак, 20. септембар 2024.
27° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи