Читај ми!

Минималац Аталанте, Зенит убедљив против Малмеа

Фудбалери Аталанте и Зенита остварили су победе у првом термину данашњег програма у Лиги шампиона. Аталанта је минималним резултатом била боља од Јанг Бојса и направила велики корак ка нокаут фази већ после другог кола, док је Зенит био много убедљивији против Малмеа (4:0).

"Богиња" је након уводног ремија са Виљареалом победом заузела прво место у групи Ф са четири бода, једним више од Швајцараца.

Екипа Ђанпјера Гасперинија је била боља током читавог меча, у првом полувремену је поништен погодак Рафаела Толоија, али је домаћин ипак затресао мрежу ривала у наставку.

Стрелац је био Матео Песина у 68. минуту, пошто му није било тешко да спроведе лопту након сјајне асистенције Дувана Сапате.

У другом мечу ове групе Манчестер јунајтед дочекује "жуту подморницу".

У групи Х, у којој се налазе Јувентус и Челси, Зенит је остварио први тријумф пошто је оправдао улогу фаворита против Малмеа и славио резултатом 4:0.

Клуб из Санкт Петербурга повео је већ у деветом минуту, када је Клаудињо лагано у гол спровео додавање Дагласа Сантоса са леве стране.

Данци нису могли озбиљније да припрете домаћину, који је почетком другог полувремена потврдио тријумф. Стрелац у 49. минуту био је Далер Кузјајев, а када је Анел Ахмедхоџић неколико тренутака касније добио директан црвени картон, било је јасно да повратка за Малме нема.

У финишу је Алекс Сутормин лепим ударцем са 20-ак метара повисио, да би Вендел у последњим тренуцима поставио коначан резултат.

Српски репрезентативац Вељко Бирманчевић одиграо је скоро целу утакмицу у пораженом тиму.

Зенит сада има три бода, колико и "стара дама" и "плавци", док је Малме закуцан на последњем месту са нулом.

петак, 20. септембар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи