Читај ми!

Омладинци Звезде у Ирској, Звијезда 09 чека Трабзон

Млади фудбалери Црвене звезде сутра у Ирској, против Сент Патрика од 20.45 сати, почињу нову сезону у Лиги шампиона.

Звезда ће у Ирској играти у најјачем саставу, са првотимцима Марком Лазетићем и голманом Стефаном Маринковићем.

"Ми смо Звезда, увек идемо на победу и то је нешто што говорим и играчима пред сваки меч, без обзира на то ко нам је ривал. Желимо да се надмецемо, да покажемо наш стил игре и то да негујемо нападачки фудбал. Циљ је да се у Београд вратимо са позитивним резултатом, али и да фудбалски оставимо добар утисак", изјавио је тренер Звездиних омладинаца Марко Неђић.

Ове сезоне у омладинској Лиги шампиона учествује и екипа Звијезде 09 из Бијељине, јуниорски шампион Босне и Херцеговине, члан Прве лиге Републике Српске.

Тим из Етно села Станишић дебитује у елитном такмичењу, а ривал је труски Трабзон.

Утакмица се игра сутра од 15 сати у Угљевику, а на клупи Звијезде седеће Златко Крмпотић, који је прошле сезоне освојио титулу са омладинцима, али је у међувремену преузео сениорски тим.

"Када сам долазио у овај клуб пре годину и по дана нисам уопште могао да сањам да можемо доћи на овај ниво. Генерално, мислим да ми сада још нисмо у клубу свесни какав смо резултат направили и да ћемо тек кроз годину или две видети шта смо заправо урадили", изјавио је Крмоптић, некадашњи сарадник Владана Милојевића у омладинском тиму Црвене звезде.