Читај ми!

Фантастичан меч у Лондону - шест голова, Брентфорд одолео Луверпулу

Фудбалери Брентфорда и Ливерпула одиграли су нерешено 3:3 у мечу шестог кола Премијер лиге. Салах постигао јубиларни 100. гол у дресу Ливерпула у овом такмичењу.

Сјајан меч одиграли су Брендфорд и Ливерпул у Лондону. Домаћин је ушао у меч да би се нсдигравао са фаворизованим противником. Успео је да поведе потом је Ливерпул преокренуо резултат. Ипак, Брентфорд је у два наврата упео да стигне предност гостију у освоји бод.

Брентфорд је повео у 27. минуту. Сјајна акција домаћих по десној страни, убачену лопту у петерац Тони је петом проследио на другу стативу, Пинок се боље снашао од одбрамбеног играча и проследо је у мрежу.

Ливерпул је изједначио четири мунута касније. Салах је додао лопту до Хендерсона на десној стани, овај је упутио центаршут на супротну, где је одлично био постављен Жота и главом погодио гол.

У 53. минуту Ливерпул долази до вођства, 100. гол у дресу Ливерпула у Премијер лиги постигао је Салах. Сјајну лопту иза леђа одбране добио је од Фабиња и није му било тешко да је пласира у мрежу. ВАР је само потврдио да се у моменту додавања Салах није налазио у офсајду.

Брентфорд је изједанчио десет минута касније. Након центаршута са десне стране Јансон је погодио пречку, одбијену лопту Јанелт је пласирао у мрежу.

Ливерпул је поново повео у 67. минуту. Џонс је прихватио лопту на око 25 метара на левој страни, кренуо је ка голу и опалоп са око 18 метара, неодбрањиво, лопта завршава у левом углу гола домаћина.

Бреднтфорд је изједначио у 82 минуту. Након центаршута са десне стране створила се велика гужва у казненом простору. Прво је Алисон успео да спаси своју мрежу, би га потом са два-три метра Виса само пребацио фолмана Ливерпула и затресао мрежу.

Премијер лига, шесто коло:

Субота:
Челси - Манчестер сити 0:1
Манчестер јунајтед - Астон Вила 0:1
Евертон - Норич 2:0
Лидс - Вест Хем 1:2
Лестер - Барнли 2:2
Вотфорд - Њукасл 1:1
Брентфорд - Ливерпул 3:3

Недеља:
Саутемптон - Вулфс
Арсенал - Тотенхем

Понедељак:
Кристал Палас - Брајтон

Табела:
Ливерпул 14
Сити 13
Челси 13
Јунајтед 13
Евертон 13
Брајтон 13
Вест Хем 11
Астон Вила 10
Тотенхем 9
Брентфорд 9
Вотфорд 7
Лестер 7
Арсенал 6
Кристал Палас 5
Саутемптон 4
Вулфс 3
Њукасл 3

петак, 03. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво