Читај ми!

Сјајан дерби у Милану – Интер и Аталанта поделили бодове

Фудбалери Интера и Аталанте одиграли су нерешено 2:2 у дербију суботњег програма шестог кола Серије А. Дуел на "Ђузепе Меаци" био је изузетно занимљив и квалитетан, виђено је много добрих прилика и на крају је завршен вероватно и најправеднијим резултатом.

"Неразури" су остали на трећој позицији са 14 бодова, једним мање од Наполија и два мање од градског ривала Милана, док је "богиња" петопласирана са 11.

Добро је почело за домаћина, који је повео већ у петом минуту преко Лаутара Мартинеса, који је искористио асистенцију Николоа Бареле.

Међутим, Аталанта је преокренула до полувремена - Руслан Малиновски је изједначио у 30, да би осам минута касније Рафаел Толои затресао мрежу Самира Хандановића и резултатом 1:2 се отишло на одмор.

У наставку су обе екипе имале добре шансе, а први до гола стигао је Интер. Стрелац је био Един Џеко, пошто је покупио одбитак након шута Бареле и сместио га у мрежу.

У самом финишу играчи Симонеа Инзагија могли су направе потпуни преокрет и победе, али је Федерико Димарко промашио пенал и најбоља прилика за Интер је отишла у неповрат.

Казна је могла да буде сурова јер је само неколико минута касније Роберто Пиколи погодио за Аталанту и донео велико славље клубу из Бергама, али је оно прекинуто јер је ВАР поништио погодак.

Табела:
1. Милан 16
2. Наполи 15
3. Интер 14
4. Рома 12
5. Аталанта 11
6. Фиорентина 9

7. Лацио 8
8. Болоња 8
9. Торино 7
10. Верона 7
11. Емполи 6
12. Јувентус 5
13. Сампдорија 5
14. Верона 5
15. Ђеноа 5
16. Сасуоло 4
17. Специја 4
18. Венеција 3
19. Каљари 2
20. Салернитана 1

среда, 08. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара