Читај ми!

Сити надиграо Челси у дербију, Астон вила изненадила Јунајтед

Фудбалери Манчестер ситија надиграли су Челси на гостовању у дербију дана на старту шестог кола Премијер лиге. У другом мечу и Астон Вила је ка гост надиграла Манчестер јунајтед са 1:0 у драматичном финишу меча.

Дерби дана на Стамфорд Бриџу оба тима су почела веома опрезно, а током првог полувремена нешто већу иницијативу је имао гостујући тим Манчестер ситија.

После неколико одличних прилика пропуштених током првог полувремена, Габријел Жезус је већ на старту другог у 53. минуту испео прву шансу и донео вођство Ситију од 1:0.

До краја меча се одвијао равноправан дуел са шансама на обе стране али су гости сачували предност за коначну победу.

Равноправан дуел су имали Манчестер јунајтед и Астон вила током целог меча са доста шанси на обе стране али су голмани сјајним одбранама успевали да сачувају своје мреже.

Када се учинило да ће на крају без погодака поделити бодове ушло се у необично драматичну завршницу меча.

У 88. минуту Астон вила долази до вођства голом Кортни Хауза који је сјајним шутем главом после корнера лопту послао у гол Манчестер јунајтеда.

Домаћини су у последњим минутама максимално повећали притисак како би дошли до изједначења и успевају да у другом минуту судијске надокнаде изборе једанаестерац.

Шут са беле тачке извео је Бруно Фернандез и постао трагичар меча јер промашује пенал а гостујући тим Астон виле односи победу.

Данас се током дана игра још пет мечева Премијер лиге.

субота, 27. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво