Читај ми!

Лукић: Велика победа у Крушевцу

Фудбалер Чукаричког Јован Лукић био је задовољан после победе против Напретка у Крушевцу у 10. колу Суперлиге. Брђани су синоћ победили Напредак 2:1 у дербију кола, а стрелац једног гола био је и Лукић.

Прошле сезоне Јован Лукић је за Чукарички одиграо 21 утакмицу, ове на свом конту већ има 11 мечева у ногама, a у Крушевцу је постигао први гол у сезони, други у каријери за Чукарички.

"Овај гол је био много битнији од првенца, иако смо и тада славили са 2:1 против Радника. Али, велика је разлика у важности та два сусрета, против Сурдуличана смо играли у последњем колу прошле сезоне, кад смо већ одавно обезбедили пласман у Европу. Много тежи и захтевнији је био овај меч у Крушевцу", рекао је Лукић за клупски сајт.

Чукарички је прокоцкао бодове у неколико претходних мечева, када је поражен од Колубаре у Лазаревцу (1:3), одиграли су нерешено против нишког Радничког (0:0) и лучанске Младости (0:0).

"Морали смо негде на надокнадимо те бодове, а много је битно што смо то учинили против Спартака и Напретка, екипа које су кандидати за пласман у плеј-оф и борбу за европске визе. Сам податак да су Крушевљани на домаћем терену, пре сусрета против нас, везали девет победа довољно говори. На својој кожи смо осетили колико је тешко доћи до победе у Крушевцу, морали смо да утрошимо много енергије за три бода. Морам да признам да смо имали и мало среће, али смо то и заслужили", констатовао је Лукић.

Млади репрезентативац Србије је констатовао да је презадовољан почетком сезоне али и нагласио да је тем имао проблема збод бројних повреда.

„Пратило нас је много пехова, имали смо мноштво повређених играча, последњи у низу који није био у могућности да нам помогне је Марко Доцић. Наш капитен је од великог значаја за игру Чукаричког, вероватно и најквалитетнији и најбољи појединац у тиму, желим му брз опоравак и да се што пре врати на терен. Али, морали смо да наставимо и без њега, иако је било евидентно колико нам недостаје", закључио је Лукић.

На Бановом брду неће имати времена за одмор, већ у понедељак (20 часова) следи меч против Радника из Сурдулице.

субота, 04. мај 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво