Читај ми!

Огласио се Сејдуба Сума: Није истина оно што Станојевић говори, не знам шта да радим

Фудбалер Партизана Сејдуба Сума, који је у последње време ретко на терену, огласио се на "Инстаграму" и испричао шта му се све дешавало од почетка сезоне и зашто не игра чешће, тврдећи да није истина оно што говори тренер црно-белих Александар Станојевић.

"Само желим да кажем истину и то је све. Ово су важне ствари. Нисам љут или нешто слично. Добио сам на хиљаде порука навијача. Сви ме питају шта се дешава. Мислим да ствари не стоје како треба. Желим да навијачи разумеју да ја нисам крив", започео је Сума своје излагање на Инстаграму.

Сума, који на последњем вечитом дербију није био ни на клупи, истакао је да не најављује свој одлазак из Партизана, али да не може да ћути и да жели да исприча навијачима шта се дешавало од почетка сезоне.

"Као прво, испричаћу зашто нисам дошао на припреме летос. Чуо сам да тренер говори да нисам поштовао клуб. То није истина. Сви знају шта ми се десило на одмору. Изгубио сам пасош, кредитне картице, новац, возачку, опљачкали су ми ауто. Знате да се не може путовати без пасоша. Када се то догодило, одмах сам звао клуб. Када сам их позвао и објаснио , они су рекли да се побринем да решим ствари и дођем што пре. Пасош у Гвинеји не може да се извади  за мање од пет дана, а обично то траје дуже. Потегао сам неке везе и средио пасош. Дошао сам два дана пре него што је тим кренуо у Словенију", тврди Сума.

Каже да му је клуб због визе тражио пасош када је дошао у Србију, али да је он био у амбасади, због чега није отпутовао на припреме у Словенију. Истиче да су у Партизану то знали, али да нису желели да кажу истину.

"Када сам почео да тренирам са екипом, људи су ме питали зашто не играм. Нисам ја тај који бира хоћу ли да играм. Желим да играм. Морам да се борим да се наметнем. Нажалост, ту је тренер који то не жели. Трудио сам се да се изборим за место у тиму, радио напорно, сваки дан тренирао. Наравно да не волим да будем на клупи", истакао је Сума.

Каже да је разумео да треба да ради и чека шансу, као и да се борио и дао све што може како би добио место у тиму.

"После тога сам видео да тренер прича да сам се повредио. То није истина. Причао је како сам желео да се повредим", рекао је Сума.

"Био сам спреман седам дана пред вечити дерби" 

Гвинејац је испричао и шта се дешавало током и након репрезентативне паузе, када је упркос повреди на утакмици са Санта Кларом одлучио да игра за национални тим, због чега га је Александар Станојевиућ касније критиковао, истакавши да не поштује клуб. Проблем је био и што се Сумин боравак у отаџбини се одужио због војног удара.

"Добио сам позив у репрезентацију. Они су раније мислили да не желим да играм јер сам се често повређивао. Отишао сам тамо да провере јер су ми рекли да дођем да би они видели. Да нисам дошао, био би проблем. Рекли су да повреда није толико страшна и да ће ми обезбедити третман после којег ће ми бити боље. Помислио сам да могу. Осам минута сам играо и добро се осећао, али следећи дан сам тренирао и осетио да не могу преко бола. Рекао сам тренеру да морам да станем. Разумели су и рекли су ми да морам да се опоравим", рекао је фудбалер Партизана.

Истиче да се седам дана пред вечити дерби осећао добро и да је то саопштио и докторима у Партизану.

"Тренер се посвађао са докторима. Не знам зашто. То је разлог због којег нисам играо дерби. Покушао сам да га разумем, да дођем до њега али нисам добио шансу. Не знам зашто. Осетио сам се јако лоше због проблема са тренером. Мука ми је од тих ситуација. Овде у Парзтизану сам с разлогом. Волим клуб, волим саиграче и они то знају. Немам проблем ни са ким. Ако неко не жели да ми пружи шансу, онда не знам шта да радим. Тренер је причао како је проблем што не поштујем клуб. То није истина. Знате да волим и поштујем клуб", нагласио је Сума.

Каже да је пред почетак сезоне имао прилику да оде из Партизана, али да није јер воли клуб и жели да му помогне.

"Пробао сам све. Много ми је лоше због ситуације кроз коју пролазим. Нисам желео да дође до овога. Дао сам све за овај клуб. Сада морам да се суочим са том ситуацијом. Спреман сам и за њу. Само знајте да није истина оно што се говори", рекао је Сума, који је током свог излагања и заплакао.

петак, 26. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво