Читај ми!

Станојевић: Остаје жал за победом, ово је тешка битка

Тренер фудбалера Партизана Александар Станојевић, после нерешеног резултата у дербију 1:1, изјавио је да није задовољан постигнутим, али да ће Партизан учинити све да остане у трци за титулу шампиона.

Партизан je дошао до вођства у 36. минуту утакмице али није успео да сачува предност, а стратег Партизана није био задовољан приказаном игром.

"Остаје жал за победом. Имали смо вођство целим делом утакмице, били смо неспретни у завршници. Жао ми је када сте у ситуацији да контролисте утакмицу и деси се гол који су противници постигли. Не могу да будем задовољан. Ово је једна тешка битка. Морамо да покажемо карактер и идемо до краја да останемо у трци за титулу" , рекао је Станојевић.

"Хвала навијачима у име играча и нас из стручног штаба. Носили су нас све време, били уз нас. Све три трибинине су биле уз нас. Фантастична атмосфера! Хвала им пуно, надамо се да ћемо се одужити и да ћемо ићи заједно до краја у овој тешкој борби. Хвала вам пуно!", нагласио je Александар Станојевић.

Фудбалер Партизана Саша Здјелар истакао је да остаје жал са освојеним само једним бодом.

"Одиграли смо добру утакмицу. Примили смо несрећни гол, остали само на једном постигнутом. Има још да се игра и доказује. Идемо даље, чека нас следећа утакмица у четвртак" , рекао је Здјелар.

недеља, 05. мај 2024.
14° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се