Читај ми!

Футсалери Србије поражени од Аргентинаца у другом колу

Аргентина је савладала Србију са 4:2 у мечу другог кола Групе Ф на Светском првенству у Вилнусу. Прилику да се пласирају у наставак такмичења као једна од четири најбоље трећепласиране екипе наши ће имати у понедељак када се састају са селекцијом САД (19.00 РТС2).

Тежак и захтеван меч, наша селекција је добро парирала Светском шампиону, имала своје шансе, али је недостајало и мало спортске среће. Одличан је на голу био Аксентијевић. Наши су у два наврата водили, али потом је искусни тим Аргентине преузео контролу, преокренуо резултат и заслужено славио.

Изузетно узбудљив меч од самог старта. Србија је била та која је доминирала и то јој се исплатило. Врло брзо наша селекција је повела преко Ракића, који је искористио своју шансу унутар шест метара и постигао погодак.

Настављена је велика борба и пуно трчања на терену. После једне не баш јасне одлуке судија искључен је Стојковић, иако су арбитри поништили ту одлуку након прегледавања снимка, поново су је преиначили и наш игач је морао да напусти терен.

Аргентинци су искористили играча више и изједначили, Еделштајн је уз доста среће успео да савлада Аксентијевића.

Поново су екипе биле комплетне, тачније након поготка противника истекла је казна за Србију. Наставила је наша селекција да притиска противника, и из такве игре након једне контре Лазаевић постиже погодак.

Аргентинци су потом појачали и брзо постигли два гола. Прво је Бранди реализовао свју шансу, да би потом и Вапораки након сјајне акције матирао нашег голмана.

Затим је мало пао темпо игре, створено је неколико прилика пред оба гола, али до одласка на одмор није било промене резултата.

Наши су у наставку покушали да запрете, међутим блок Аргентинаца је био непрелазан. После једног пресеченог напада наше селекције Боруто користи ситуацију један на један и тако је Аргентина стигла до два гола предности.

Нису се репрезентативци Србије предавли, наставили су са нападима створили неколико стопостотних шанси, али је голман Аргентине изашао као победник.

Како је време одмицало Аргентинци су све лакше контролисали меч. Наши су покушавали да пресеку дуге нападе противника, пуно су трчали, али то им је одузимало снагу.

Аргентинци, ипак, рутински приводе меч крају и стижу до победе.

Група Ф

Прво коло:
Србија - Иран 2:3
Аргентина - САД 11:0

Друго коло:
Иран - САД 4:2
Србија - Аргентина 2:4

Треће коло, понедељак:
19.00 Аргентина - Иран
19.00 Србија - САД РТС2

Табела:
Аргентина 2/2
Иран 2/2
Србија 0/2
САД 0/2

четвртак, 19. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи