Читај ми!

Станојевић: Играћемо офанзивно против Анортозиса

Тренер фудбалера Партизана Александар Станојевић изјавио да ће његов тим играти нападачки против Анортозиса у првом колу групне фазе Лиге конференција. Фудбалери Партизана играју на Кипру у четвртак од 21 час уз директан пренос на Првом програму РТС-а, стрим је на РТС Планети (само за кориснике из Србије), а ток меча и промене резултата можете пратити и на нашем порталу.

Фудбалери Партизана отпутовали су јутрос на Кипар, а пред одлазак, стратег црно-белих укратко је анализирао атмосферу пред сутрашњи меч.

"Искуства српских клубова на Кипру последњих година нису била добра, тако да против Анортозиса улазимо у меч максимално опрезни. Код нас је увек притисак, али треба рећи да је лакше играти у групи него елиминационе утакмице у квалификацијама. Играћемо офанзивно, мораћемо неколико играча да изротирамо, очекује нас 'вечити дерби' у недељу", рекао је тренер Станојевић новинарима пред пут на Кипар.

Меч између Анортозиса и Партизана игра се у четвртак од 21 сат у Никозији.

"Кипрани су искусна екипа, имају више играча који једним потезом могу да реше утакмицу. Што се нас тиче, утакмицу због повреда пропуштају Сума и Пантић, а у тиму неће бити ни Милетић", закључио је Станојевић.

Дефанзивац Партизана Александар Миљковић рекао је да је тим мотивисан пред први меч у Европи.

"Ради се о квалитетној екипи, знамо шта нас чека на Кипру, да су једна легија странаца, да су странци углавном у тиму, али ми имамо свој пут. Корак по корак, анализирамо све. Екипа је мотивисана, прва је европска утакмица за нас. Партизан као велики клуб иде на победу и што повољнији резултат", рекао је Миљковић.   

субота, 27. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво