Читај ми!

Лепршава игра Чуке против Хамарбија, два гола предности пред реванш у Шведској

Фудбалери Чукаричког савладали су Хамарби са 3:1, у првој утакмици трећег кола квалификација за Лигу конференције. Јовановић постигао један гол, а Доцић је био двоструки стрелац за српски тим, који ће наредне седмице у Шведској бранити два гола предности.

Одличан меч одиграли су фудбалери Чукаричког и сасвим заслужено савладали екипу Хамарбија са 3:1.

Чукарички је доминирао током већег дела меча на стадиону "Партизана", а гости су успели да искористе једину неопрезност у одбрани београдског тима.

Доцић је господарио средином терена, Јовановић је добио већину дуела са дефанзивцима шведског тима, док је Јанковић показао сав свој таленат.

Домаћи су повели у 22. минуту. Ђорђе Јовановић је прецизним ударцем завршио фантатсичан контранапад Чуке и донео велико славље својим саиграчима.

Ипак, само три минута касније, Хамарби стиже до изједначења готово идентичном акцијом. Лудвигсон је био преврз за дефанзивце Чукаричког и прецизним ударцем доноси изједначење шведском тиму.

Неколико минута деловало је да су домаћи шокирани примљеним голом, али су убрзо вратили надмоћ на средини терена и почели да стварају прилике.

Прво је Ндиаје погодио стативу, после сјајног соло продора Јанковића, да би у 40. минуту Сенегалац асистирао Доцићу, који постиже први погодак на мечу.

Вођством од 2:1 Чукарички је отишао на велики одмор, а у наставку су играчи тренера Ђорђевића заиграли још боље.

Одмах је стигао и резултат. Играо се 52. минут када је Јанковић још једном као вихор прошао одбрану Хамарбија и правовремено упослио Доцића, који доноси Чукаричком два гола предности.

Домаћа екипа тада се повукла и вребала шансе из контранапада. Хамарби је преузео посед лопте, али напади шведског тима нису било опасни по гол Петровића.

Напротив, Чукарички је створио неколико полуприлика пред голом Довина, али погодака до краја меча више није било.

Реванш меч је за седам дана у Шведској.

понедељак, 06. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара