Читај ми!

Станковић: Радују три гола, могло је и више

Тренер фудбалера Црвене звезде Дејан Станковић изјавио је након победе против Спартака у Суботици да је задовољан што су његови играчи потврдили добру игру против Каирата и у домаћем првенству.

Црвена звезда је на гостовању у Суботици савладала Спартак са 3:1  у трећем колу Суперлиге.

"Било је битно да после једне доминантне утакмице као што је била са Каиратом, да се потврди све то и у првенству. Играчи су били сасвим коректни, веома добра утакмица. Било је малог „спуштања кофера" после постигнутог гола у интервалу од неких 15 минута, али остало је све било онако како смо тражили. Једино ми је жао што нисам успео да више изротирам екипу. Потребно је да наше шансе користимо, јер ће нам то дати прилику да неке момке одморимо. Сада се окрећемо припреми утакмице са Шерифом", рекао је Станковић после меча.

Шеф стручног штаба црвено-белих се осврнуо и на ефикасност своје екипе.

"Три гола радују, а могао је да буде и још који више. Само мало мирноће фали, да на лопти будемо самоуверенији, а остало је све у најбољем реду. Добра и лепа три бода за нас. Могло је да буде и ефикасније, али сачували смо нешто и за уторак", закључио је Станковић.

Шампион Србије у оквиру трећег кола квалификација за Лигу шампиона састаје се са молдавским Шерифом. Први меч игра се у Београду у уторак, а реванш је за седам дана у Молвадији.