Читај ми!

Борјан: Пуна стадион мелем за рану из меча против Каирата

Фудбалери Црвене звезде поражени су у мечу са Каиратом резултатом 2:1, али већ следеће среде, изабранике Дејана Станковића чека реванш сусрет. Капитен Милан Борјан сигуран је да ће његова екипа показати своје право лице наредне недеље.

Између та два меча против Каирата, Црвену звезду у суботу од 21 час очекује меч са лучанском Младости, а капитен Милан Борјан, свестан негативног резултата, ипак верује у што пунију "Маракану" за викенд.

"Пољуљани смо после пораза у Казахстану и не бежимо од одговорности. Била је тешка утакмица, Каират је добра екипа и на крају се меч завршио позитивно по њих, али чекамо реванш у ком сам сигуран да ћемо бити бољи него јуче."

"Дешавало се и ранијих година да „спорије" кренемо, па ухватимо залет. Нажалост, у реваншу нећемо играти пред публиком, и баш зато нам треба подршка свих звездаша у суботу. Ужелели смо се игре пред пуним стадионом".

Верује Борјан у почетак победничког низа већ против Младости, као и у пуне трибине, што би могло да се одрази позитивно на екипу пред реванш меч са Каиратом.

"Верујем у себе и саиграче. Кажем, свесни смо да утакмица против Каирата није била како треба, али уверевам да то није права слика нашег тима и да можемо боље од тога, што смо показали и у претходним сезонама, а поготово у прошлој."

"Желимо да против Младости започнемо нови победнички низ, и управо зато нам треба подршка свих Делија. Да напунимо стадион против Младости, да нам те слике остану у глави за Каират и да будемо што бољи. Заједно смо јачи", закључио је Борјан.

петак, 03. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво