Читај ми!

Станојевић: Спремни смо и опрезни

Тренер фудбалера Партизана Александар Станојевић изјавио је да је тим мотивисан да пред својим навијачима добаро одигра против Дунајске Стреде у другом колу квалификација за Лигу конференција. Дуел се игра у четвртак од 21.00, пренос је на нашем Првом програму.

"Срећни смо и узбуђени што после годину и нешто играмо пред нашим навијачима. Имали смо ситуацију на 'Карађорђу', коју смо емотивно доживели због повратка навијача. Једва чекамо да почене утакмица, кадровских проблема немамо."

"Једино Обрадовић, који због ударца има повреду мишића. Остали су сви здравствено спремни за утакмицу. Надам се да ће уз подршку навијача то ићи у добром смеру", рекао је Станојевић на конференцији за медије у Хумској.

Тренер црно-белих истакао је да је Дунајска тежак ривал, али да верује у свој тим.

"То је земља у фудбалском успону, састав је углавном од интернационалаца, тренер им је из Мађарске. Играју у систему 3-5-2. Имају јасно дефинисан систем игре, подсећају на репрезентацију Мађарске."

"Спремни смо, знамо одакле нам прети опасност. Гледали смо све припремне утакмице. Сигурно да смо опрезни, али верујемо у себе. У добром смо моменту, улазимо са самопоузадњем. Верујем да можемо да направимо добар резултат", рекао је Станојевић.

Додао је да ће, у односу на први дуел у сезони против Пролетера у Новом Саду, састав претрпети минималне промене у сутрашњем мечу.

Капитен и голман Владимир Стојковић радује се што ће навијачи поново бити на стадиону.

"Фудбал уз навијаче поново личи на фудбал. Надам се да ће нам после годину и по дана то бити ветар у леђа", рекао је Стојковић.

четвртак, 28. март 2024.
21° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво