Читај ми!

Мркела: Имамо формиран тим, али ћемо се појачати

Имамо формирану екипу и није нам императив довођење играча, али желимо да се појачамо за наредну сезону, јер нам је обавеза да сваке године будемо све јачи, изјавио је спортски директор ФК Црвене звезде Митар Мркела.

"Разговарамо са неколико играча који наступају на позицији шпица и левог бека. Не могу да говорим о томе колико је близу да се ти доласци реализују. Верујем да јесу, међутим, у фудбалу се никад не зна, тек је почетак прелазног рока, тачније није ни почео, почиње 1. јула."

"Увек је у овом периоду најтеже довести квалитетног играча. Сада су сви најскупљи и сви подижу цене, а касније то иде много лакше. Надам се да ћемо те преговере, које смо започели, спровести успешно и да ћемо у блиској будућности, надам се у наредних седам дана, имати неке одговоре. Ради се о странцима на обе позиције", рекао је Мркела новинарима на почетку припрема за нову сезону.

Мркела се дотакао и одласка Немање Милуновића из клуба.

"Ми смо на ту позицију довели Александра Драговића, мислим да он јако квалитетно решење и са нама је поново Срђан Бабић. Желели смо да задржимо Милуновића, одиграо је сјајну сезону, али нисмо могли да се такмичимо са понудом коју је добио", закључио је Мркела.  

уторак, 07. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара