Читај ми!

Станојевић извршио прозивку: Циљ је бар један трофеј

Тренер фудбалера Партизана Александар Станојевић извршио је данас званичну прозивку играча у Спортском центру Телеоптик.

Црно-бели су са тренинзима за нову сезону почели прошлог понедељка, а за два дана путују на припреме у словеначки Птуј, где ће остатити до 9. јула.

Играчима се обратио председник ФK Партизан Милорад Вучелић, који је пожелео тиму да настави блистави низ победа из прошле сезоне.

"Честитам блистави низ победа и јуначки сте се борили у финалу Kупа. Очекујем да тај блистав низ наставите и у овој сезони. Надања и очекивања су велика, као и циљеви. Тренер Станојевић има апсолутно поверење које је заслужено", рекао је Вучелић у СЦ Телеоптик.

"Минуле две године су биле сушне. Партизан је постао велики клуб због победе, а оне су загорчане неким поразима. Тешко је то поднети, нема жаљења на космичке неправде. Да би сушне године биле смењене успешним, зато смо данас овде. Бићећемо појачани, посебно поздрвљам младе момке који су први пут овде. Идемо на такмичарску битку на три фронта. Желим вам успешну сезону, да дате све од себе, да се борите. Kолико се ви будете борили, толико ће нас и срећа пратити", рекао је Вучелић.

Шеф струке црно-белих истакао је да је циљ да се у предстојећој сезони освоји трофеј.

"Грб Партизана је подстицај, а не терет. То је обавеза свих нас да то доживљавамо са емоцијом. Ове године можемо да играмо и добро, борбено, али да морамо да освојимо један од трофеја. По мом мишљењу, титула је најважнија, али покушаћемо у овим тешким временима за нас да нападнемо титулу онако како то ми заслужујемо. Много среће, рада и пожртвованости вам желим", рекао је Станојевић.


Генерални директор ФК Партизан Милош Вазура изјавио је да ће у клуб ускоро доћи двојица страних играча, за које ће црно-бели платити обештећење.

"Преговарамо са двојицом играча, близу су доласка. Очекујем реализацију у наредним данима. Преговори дуго трају јер нису слободни, под уговором су са клубовима. Зато траје дуже него што смо очекивали. У наредна три-четири дана имаћемо два нова странца у клубу", рекао је Вазура новинарима након прозивке у СЦ Телеоптик.  

четвртак, 19. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи