Читај ми!

Нејмар води Бразил на Мундијал, Аргентина прокоцкала два гола вишка

Фудбалери Бразила победили Парагвај на гостовању у шестом колу јужноамеричких квалификација за Светско првенство у Катару и наставили доминацију, док је Аргентина испустила два гола предности у Колумбији. У осталим мечевима Венецуела и Уругвај су одиграли без голова (0:0), док је дуел Чилеа и Боливије такође завршен ремијем – 1:1.

Бразил је осигурао прво место на табели победом над Парагвајцима, резултатом 2:0.
Нејмар је поново предводио "селесао" до тријумфа, шестог из исто толико утакмица, па је Бразил једном ногом већ на Мундијалу у Катару.

Нападач Пари Сен Жермена је у четвртом минуту "отворио" Парагвајце после једне акције и центаршута са десне стране, док је у финишу Лукас Пакета потврдио тријумф.

Нејмару је ово био пети гол у квалификацијама од укупно 16 колико је дала његова селекција, а укупно 66. у националном дресу, чиме се додатно примакао првопласираном Пелеу на вечној листи, који има 77.

Екипа селектора Титеа убедљиво води са 18 бодова, чак шест више од другопласиране Аргентине која је одиграла 2:2 у Баранкиљи.

Ништа није ишло ка томе јер је Месијев тим после само осам минута имао два гола вишка – погађали су Ромеро и Паредес, али се све преокренуло у другом полувремену. Луис Муриел је изједначио са пенала, да би срца "гаучосима" у последњим тренуцима сломио Борха.

Колумбија је тек пета са осам бодова, колико имају и Уругвајци, који нису успели да им побегну јер су ремизирали без голова са претпоследњом Венецуелом.

Чиле је такође пропустио да ухвати прикључак због ремија са Боливијом, те сада заузима седму позицију са само шест бодова.

петак, 26. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво