Читај ми!

Барселона кренула са појачањима, представљен Агуеро

Аргентински нападач и доскорашњи члан Манчестер ситија Серхио Агуеро, ново је појачање Барселоне, саопштио је каталонски клуб.

"Нова ера" Барселоне, коју је најавио председник Ђоан Лапорта је отпочела, а прво појачање за наредну сезону је Серхио "Кун" Агуеро.

Агуеро у редове "блаугране" долази из Ситија, са којим је нeуспешно одиграо финале Лиге шампиона прошле недеље, пошто су "грађани" поражени од Челсија са 1:0.

Аргентински нападач први је потез нове/старе управе како би појачали редове за наредну сезону, али првенствено задржали Леа Месија у клубу у којем је поникао.

Агуеро, који је Месијев кум, је у Барселону дошао без обештећења, пошто му је истекао уговор са Ситијем.

Шпански и каталонски медији наводе да су две стране договориле сарадњу до 2023. године, вредну око пет милиона евра годишње. 

Аргентински нападач један је највећих играча у историји клуба са "Етихада" – најбољи је стрелац са 260 погодака на 390 утакмица, освајач пет шампионских титула, што је само део колекције од 15 трофеја које је покупио претходне деценије.

Најбољи је стрелац странац икада у Премијер лиги и са 184 гола држи шесту позицију вечне листе голгетера у енглеском шампионату.

Поред Агуера, очекује се да у Барселону стигну и Мемфис Депај, Ерик Гарсија и Џорџино Вајналдум, сви без обештећења и као слободни агенти, што представља одговор управе на новонасталу финансијску кризу у клубу.

На званичном сајту клуба, најављено је да ће представљање младог штопера Гарсије бити у уторак.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво