Читај ми!

Зиданово отворено писмо: Отишао сам јер нису веровали у мене

Француски стручањк и доскорашњи тренер мадридског Реала Зинедин Зидан саопштио је да су главни разлози одласка из клуба били неповерење клуба и притисак медија.

Зидан је у отвореном писму, упућеном навијачима Реала, изнео разлоге због којих је напустио "краљевски клуб".

"Одлазим, јер осећам да клуб више нема веру у мене, која ми је неопходна. Такође, није било подршке да се изгради нешто за дуже стазе. Рођени сам победник и овде сам да бих освајао трофеје, али још важнији од тога су људи, њихова осећања и сам живот, а стекао сам утисак да се то више није узимало у обзир", написао је Зидан, а преноси шпански лист Ас.

Удела у Зидановом одласку имају и шпански медији, који су стварали огроман притисак поводом његове сигурности у клубу.

"Много ме је болело то што бих у медијима након сваког пораза прочитао да добијам отказ, уколико не победимо у наредном мечу. Цурење информација из клуба у медије доносило је негативан утицај на екипу, донело је сумњу и неспоразуме", додаје Зизу.

"Срећом по мене, имао сам сјајне момке у екипи, који би били уз мене до смрти. Када год би ствари кренуле по злу, они би извојевали сјајну победу, јер су веровали у мене и знали да ја верујем у њих. Наравно да нисам најбољи тренер на свету, али сам увек био спреман да пружим, радило се о играчу, или делу мог особља, снагу и самопоуздање које им је потребно за посао", закључио је француски стручњак.     

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво