Читај ми!

Терзић: Звезда јача него икад, циљ је Лига шампиона

Генерални директор ФК Црвена звезда Звездан Терзић рекао је да је циљ клуба да се и наредне сезоне такмичи у групној фази неког Уефиног такмичења, као и да неће бити одлазака до краја евроквалификација.

Нема одмора, циљ је да до 22. јуна комплетирамо састав и јачи него икад уђемо у квалификације за Лигу шампиона, поручио је генерални директор ФK Црвена звезда Звездан Терзић.

"Нећемо говорити о именима пре него што реализујемо трансфере, али неспорна је наша жеља да доведемо Александра Kоларова. Многи су били скептици и када је у питању Александар Драговић, фудбалер кога је Леверкузен платио 21 милиона евра, па смо успели. Искусни играчи доносе резултат, али то неће утицати ни на развој наших младих играча", рекао је Терзић на конференцији за медије у Београду.

Терзић је додао да нико од стандардних фудбалера не може да напусти екипу док се не заврше квалификације за европска такмичења.

"Само раније, у случају одличних понуда, могу да оду тројица младих - Вељко Николић, Жељко Гаврић и Његош Петровић", јасно је рекао Терзић.

На питање да ли су Александар Пријовић и Марко Арнаутовић на списку жеља, Терзић је кроз осмех рекао.

"На добром сте путу, радимо на томе", поручио је Звездин директор.

Звезда, према Терзићевим речима, има спортски, пословни и инфраструкитурни циљ и већ седам година реализује оно што се обећа на Скупштини.

"Спортски циљ је групна фаза Уефиног такмичења и титула. То је оно што Звезди обезбеђује финансијску стабилност. Четири милиона добијамо од Гаспрома, 1,2 милиона од Телекома, у случају да уђемо у Лигу Европе имамо 10 милиона, у случају Лиге шампиона 20 милиона, четири до пет милиона од улазница, 10 до 15 милиона од трансфера", истакао је Терзић.

петак, 10. мај 2024.
13° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара