Читај ми!

Натхо: Најважније је да узмемо Куп

Фудбалер Партизана Бибрас Натхо изјавио је да црно-бели у поразу против Младости нису приказали праву игру, али да је много важније да се освоји Куп.

Црно-бели су у уотрак на затварању сезоне у Суперлиги изгубили у Лучанима 1:0, а првенство су завршили са скором од 31 победе, два ремија и пет пораза на другом месту на табели са 95 бодова.

"Ово није била добра утакмица за нас. Сада можемо да нађемо много разлога и кажемо уморни смо, мислимо на Куп, крај је године, али оно што је кључно је да нисмо играли нашу игру, наш стил. Нисмо нашли моменат да дамо гол", рекао је Натхо за клупски сајт.

Израелац истиче да је то тешка утакмица, као и да су сада све мисли усмерене на финале Купа 25. маја против Црвене звезде.

"Не волимо да губимо, јер играмо у Партизану, али до сутра ово све мора да се заборави и мисли се само на Куп. Имамо неколико повређених фудбалера, али се надам да ће они бити спремни до тада. Сви знамо шта се десило и са Асаном, он нам недостаје, али сада се иде без њега. Морамо да дамо 101 посто снаге и да уз срећу тог дана узмемо Куп. Сада је најважније да победимо и узмемо Куп", закључио је Натхо.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво