Читај ми!

Лидс надиграо Саутемптон, Јунајтед и Фулам поделили бодове

Фудбалери Лидса надиграли су Саутемптон са 2:0 на гостовању, а Фулам је успео да одигра нерешено 1:1 у првим утакмицама 37. кола Премијер лиге. У врло равноправном, своједрсном дербију средине табеле, Лидс је успео да дође до убедљиве победе у самом финишу меча.

Тим Лисда је добро ушао у меч на гостовању па се равноправан дуел одвијао све до пред сам крај меча са наизменичним шансама на обе стране.

А онда је у 73. минуту Патрик Бамфорд гостима донео предност, после доброг центарута Родрига, сјајним шутом са ивице шеснаестерца сместивши лопту у угао гола Саутемптона.

До краја меча домаћини су имали неколико шанси и нису успевали да их реализују, а онда је у петом минуту судијске надокнаде Тајлер Робертс сличним шутом постигао 2:0 за коначну победу.

Другопласирани Манчестер јунајтед није успео да на свом терену савлада Фулам са зачеља табеле иако су повели већ у 15. минуту меча поготком Едисона Каванија.

Гости се нису предавали и успевају да дођу до изједначења у 75. минуту голом Џоа Брајана који после одличног центаршута ударцем главом гопру смешта у мрежу домаћина за изједначење 1:1 које су успели да сачувају до краја меча и поделе бодова.

Занимљиво је да је судија на мечу оба гола признао тек после провере вар технолигијом убог сумње да су постигнути у току пасивних офсајда.

Премијер лига, 37. коло:

Уторак:

Манчестер јунајтед - Фулам 1:1
Саутемптон - Лидс 0:2
Брајтон - Манчестер сити
Челси - Лестер

Среда:

Евертон - Вулвс
Њукасл - Шефилд
Тотенхем - Астон Вила
Кристал Палас - Арсенал
Барнли - Ливерпул
ВБА - Вест Хем

недеља, 05. мај 2024.
24° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара