Читај ми!

Кавани продужио уговор са Манчестер Јунајтедом

Уругвајски нападач Единсон Кавани и наредне сезоне ће играти за Манчестер Јунајтед, саопштио је клуб са Олд Трафорда.

Како се наводи, Кавани је са "Црвеним ђаволима" подужио уговор за још једну сезону и и дрес Јунајтеда носиће до јуна 2022. године.

Управа клуба на овај потез се одлучила након што је нападач постигао 15 голова ове сезоне, одигравши клучне улоге у и Премијер лиги и Лиги Европе.

"Током ове сезоне заволео сам клуб и све оно што он представља. Осећам повезаност са саиграчима и људима из клуба који раде иза сцене. Они ми дају додатну мотивацију сваког дана, сигуран сам да заједно можемо да остваримо велике ствари", рекао је Кавани за клупски сајт после потписивања уговора.

Како каже, од тренутка кад је стигао на Олд Трафорд, осетио је да му менаџер Оле Гунар Солскјер верује.

"Ово поверење играчу пружа савршену прилику да игра најбољи фудбал и захвалан сам на томе. Дирнут сам колико су навијачи желели да останем, даћу све од себе да их својим наступима усрећим. Још нисам играо пред навијачима на Олд Трафорду, једва чекам да се то оствари", изјавио је 34-годишњи Кавани.

Менаџер Оле Гунар Солскјер такође је био задовољан продужетком сарадње.

"Када је долазио, рекао сам да ће донети енергију овој екипи и нисам погрешио. Постао је све оно што сам замишљао. Његов карактер је донео много тога овом тиму, има победнички менталитет. Единсон последњи одлази са тренинга и прави је пример младим играчима својим професионализмом", поручио је Солскјер.

четвртак, 28. март 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво