Читај ми!

Станковић о ”шестици” и ”стоткама”: Феноменално

Добро смо играли, иако смо имали доста ротација у тиму. Играчи морају да буду свесни да је ово Црвена звезда и да испоштују оно што се договоримо", рекао је тренер фудбалера Црвене звезде Дејан Станковић после победе против Златибора 6:1 (0:1).

"На полувремену смо извршили три измене и трудимо се да играју они који нису имали минуте, али опет кажем морамо да изгледамо као Звезда. Сматрам да је друго полувреме било феноменално, јако, онако како смо желели”, рекао је Станковић за клупску телевизију и додао:

”Неке играче смо одмарали, а неке враћамо полако у форму, јер желим да 25. маја у финалу Купа имам "проблем" кога да ставим да игра. Мислим да је друго полувреме било једно од најбољих до сада".

Звездин тренер прокоментарисао је и рекорде - 104 постигнута поготка уз 102 освојена бода.

"То је заслуга играча, као и целог стручног штаба. Радили смо јако и веома сам срећан због момака, знам колико су посвећени и заиста су вредно радили од почетка сезоне. Почели смо овај циклус давно и заслужују све похвале. Мене не занимају рекорди, желим да мој тим игра увек као данас у другом полувремену, а ако уз то дођу рекорди радо ћемо их прихватити", закључио је Станковић.

Звезда у наредном, претпоследњем 37. колу гостује код екипе Бачке, која је последњепласирана и наредне сезине играће у Првој лиги Србије.