Читај ми!

Азар понашањем разбеснео навијаче и управу клуба

Шпански медији, навијачи и управа мадридског Реала уједињени у осуди понашања Едена Азара непосредно после пораза од Челсија у полуфиналу Лиге шампиона.

Еден Азар одиграо је велики део утакмице против Челсија у Лондону, у реванш мечу полуфинала Лиге шампиона. Након повреда које су обележиле његовог боравак у мадридском Реалу, ово је било перципирано као идеална прилика да, против свог бившег клуба и у неповољној ситуацији по Реал Мадрид, он покаже сву моћ свог талента и помогне да шпански тим превагне двомеч у своју корист.

Ништа слично се није десило...

Упоредо с тим, да ствар буде гора, Азар је снимљен после меча како се на терену Стамфорд Бриџа смеје са играчима Челсија.

Шпански медији бурно су реаговали због овога. Коментари осуде могу се видети на свим друштвеним мрежама а, ако је могуће ово приписати навијачком бесу који је појачан поразом и који ће ускоро проћи, наводе да је и врх клуба бесан због оваквог понашања није могуће игнорисати.

Белгијанац је 2019. године стигао у Реал Мадрид за скоро 100 милиона евра. Повреде су га спречиле да покаже све оно што га је у тај клуб и довело, а што му је донело готово култни статус у Челсију.

субота, 27. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво