Читај ми!

Уефа избацује ”Суперлига грешнике” из евро-купова

Време је за казне, порука је која стиже из Ниона. Европска фудбалска унија суспендоваће на две године клубове који се не одрекну Суперлиге, пренео је ESPN.

Како наводи угледни амерички спортски медиј, Уефа ће се позвати на члан 51 Статута и клубове који званично не одустану из Суперлиге избацити из европских такмичења.

За такву акцију највише се залаже председник Уефе Александар Чеферин, који жели да се као победник у овом рату са ”одметницима” додатно докаже и потврди своју решеност да спречи формирање такмичења које би угрозило супермацију организације на чијем је челу. 

Према истом извору, Уефа је добила потврду од Арсенала, Челсија, Манчестер ситија, Манчестер јунајтеда, Тотенхема, Ливерпула и Атлетико Мадрида да одустају од учешћа у Суперлиги, док је Интер близу те одлуке.

Постоје индиције да ће и Милан следити тај пут, док се за сада Реал Мадрид, Барселона и Јувентус не одричу идеје и намере да играју ново такмичење.

Мадриђани су синоћ елиминисани у полуфиналу Лиге шампиона од Челсија (2:0 у другом мечу), па ћемо у финалу елитног такмичења гледати два клуба из Енглеске, која су прво пристала па убрзо одустала од играња у Суперлиги.

среда, 24. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво