Читај ми!

Звезда у дуелу са Војводином за оверу титуле, Партизан гост Пролетера

Данас се играју преостале утакмице 34. кола Суперлиге Србије које ће затворити дерби врха табеле у коме је Црвена звезда домаћин Војводини, а непосредно пре тога Партизан ће гостовати у Новом Саду у дуелу са Пролетером.

Црвено-бели имају прву шансу да победом у вечерашњем мечу са Новосађанима и практично обезбеде освајање четврте узастопне шампионске титуле и убеђени су да ће то и успети.

На другој страни у тиму Војводине очекују да ће то бити велики притисак за домаћине и да ће они растерећени било каквим притиском успети да изненаде домаћине.

Непосредно пре овог меча који затвара коло, фудбалери Партизана гостоваће у Новом Саду и одмерити снаге на утакмици са Пролетереом.

У првим данашњим мећевима Рад ће гостовати Металцу у Горњем Милановцу, ТСЦ ће дочекати Напредак, а Раднички из Ниша угостиће Инђију у мечу од изузетног значаја у борби за опстанак.

У среду су одиграна прва три меча, фудбалери Чукарички савладали су на свом терену Младост са 4:1 и преузели треће место на табели Линглонг Суперлиге, Златибор као гост био бољи од Бачке 1:0, а Вождовац славио у Новом Пазару са 2:0.

Сутерлига 34. коло:

Среда: Чукарички - Младост 4:1, Бачка - Златибор 0:1, Нови Пазар - Вождовац 0:2.

Четвртак: Мачва - Радник, Металац - Рад, Раднички Ниш - Инђија, Спартак - Јавор, ТСЦ - Напредак (14.45), Пролетер - Партизан (16.55), Црвена звезда - Војводина (18.55).

Табела: Црвена звезда 95 бодова, Партизан 83, Чукарички 68, Војводина 66, ТСЦ 49, Радник 49, Младост 48, Спартак 47, Металац 45, Вождовац 44, Пролетер 43, Рад 42, Јавор 41, Напредак 41, Раднички 40, Нови Пазар, 39, Инђија 34, Златибор 25, Мачва 21, Бачка 16.

четвртак, 09. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара