Читај ми!

ТСЦ продужио уговоре са четворицом фудбалера

Фудбалски клуб ТСЦ из Бачке Тополе продужио је уговоре са четворицом првотимаца на још по годину дана. Уговоре су продужени десни бек Борис Варга, голмана Немања Јоргић, штопер Горан Антонић и леви бек Немања Петровић.

Спортски директор ТСЦ-а Мирко Јовановић истакао је да је клуб веома задовољан што је успео да продужи уговоре са играчима који су својим квалитетом, одговорним понашањем и односом према раду то заиста и заслужили.

"До краја сезоне има још пет кола и вероватно ће бити потписивања уговора и са новим играчима, појачањима, али о том потом. Очекујем да се сви играчи концентришу на то да преостала кола одиграмо максимално добро и да покушамо да победимо у што више утакмица", казао је Јовановић.

Голман Немања Јоргић је нагласио да му је велико задовољство што је продужио уговор са клубом.

"Шест и по година сам у клубу који одлично познајем и који познаје мене и није ми било тешко да се одлучим за наставак сарадње. На мени је да наставим да се максимално трудим и да се доказујем на сваком тренингу и на свакој утакмици на којој добијем шансу како бих оправдао поверење људи из клуба", рекао је Јоргић.

Десни бек Борис Варга изразио је наду да ће захваљујући продуженом уговора имати прилику да се поново радује када клуб следеће године, као и претходне, успе да избори пласман у Европу, што је и циљ.

петак, 20. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи