Читај ми!

Станковић: Мотивишу нас тешке утакмице

Тренер фудбалера Црвене звезде Дејан Станковић рекао је да ће његов тим против Инђије у 33. колу Суперлиге ићи на победу.

Црвено-бели у недељу од 17 сати гостују у Инђији.

"Претходни пут када смо играли против Инђије на њиховом терену било је 1:1, у купу 2:1. Једноставно некада се дешава да ти противник мало више не лежи и имаш више проблема. Још увек математички нисмо обезбедили титулу, тако да наш циљ остаје исти. Волим када имамо тешке ситуације, тешке утакмице и противнике јер у таквим мечевима само можемо да порастемо као екипа и ништа друго", рекао је Станковић за клупски сајт.

Станковић је говорио и о играчима који су му на располагању за предстојећи меч против Инђије.

"Скоро сви играчи су на располагању, Саного ће због картона морати да прескочи овај меч. Видећемо још, има доста играча који су играли много утакмица. Имамо још данашњи тренинг и онда ћемо одлучити ко ће почети утакмиц", рекао је Станковић и осврнуо и на протвнички тим.

"Не знам колико су растерећени. Мислим да се они боре за опстанак ако не грешим, њихова позиција на табели говори да имају чему да се надају, из тог разлога не знам да ли ће бити опуштени. Међутим, то не мења ништа код нас, ми анализирамо противника, а не њихову ситуацију на табели и да ли ће бити опуштени. Поштујемо сваког противника и идемо на победу", закључио је Станковић.

четвртак, 28. март 2024.
21° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво