Читај ми!

Марковић: Срећни због финала, пробаћемо да освојимо трофеј

Млади фудбалер Партизана Светозар Марковић, који је својим поготком зауставио Војводину на путу за одбрану титуле победника Купа Србије, истакао да је утакмица била врло тешка и захтевна и очекује да ће његов тим у финалу освојити трофеј.

Црно-бели су у полуфиналу савладали Војводину у Новом Саду са 1:0, а једини погодак постигао је Марковић у 11. минуту.

"Била је веома тешка и захтевна утакмица, Војводина је одлична екипа, после нас и Црвене звезде, једна од бољих у нашој лиги. Постигао сам гол после двадесет и нешто утакмица од повратка и наравно да сам срећан. А још срећнији сам што смо прошли у финале Купа и што ћемо моћи да играмо и пробамо да освојимо још један трофеј", рекао је млади фудбалер Партизана Светозар Марковић.

Марковић је истакао да је гол постигао на врло специфичан начин који је за њега карактеристичан, а саму акцију су увежбали на тренингу.

"Увежбавали смо ову акцију на претходна два тренинга и успели смо да дамо гол. У професионалној каријери сам постигао шест-седам голова и већина њих је била главом, јер једино где ја могу да постигнем гол је неки прекид или корнер, тако да претежно дајем голове главом.", рекао је Марковић за клупску телевизију.

Он је прокоментарисао и чињеницу да је утакмицу на "Карађорђу" пратио и селектор Драган Стојковић Пикси.

"Није на мени да мислим о тим стварима, већ да наставим са добрим партијама, да наставим још више да тренирам и напредујем, а позив за А репрезентацију једва чекам и надам се да ће доћи ускоро", поручио је Марковић.

Партизан ће у финалу Купа Србије 25. маја играти против Црвене звезде.

петак, 19. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво