Читај ми!

"Плавци" фокусирани на дешавања ван терена, без голова са Брајтоном

Фудбалери Челсија и Брајтона одиграли су без голова на "Стамфорд бриџу" у утакмици Премијер лиге којој су претходили протести навијача "плаваца", а затим и одлука клуба да се повуче из новоформиране Суперлиге.

Много тога се данас догађала око и на самом "Стамфорд бриџу", најмења на самом терену, где су Челси и Брајтон играли без голова.

За увертиру су се побринули навијачи лондонског клуба, који су протестовали испред стадиона, чак су задржали играче и стручни штаб да на време уђу на "Стамфорд бриџ", због чега је почетак утакмице каснио 15 минута.

Ипак, протест навијача је уродио плодом, пошто су челници Челсија одлучили да се повуку из Суперлиге, што је затим учинио и Манчестер сити.

Дешавања око терена сигурно су утицала на екипу, која није успела да савлада Брајтон, иако су гости у финишу меча остали са играчем мање на терену због искључења Вајта.

Челси је тако пропустио прилику да преузме треће место на табели, па екипи до краја првенства предстоји озбиљна борба за пласман на једно од прва четири места које воде у Лигу шампиона.

Наравно, уколико Уефа не одлучи да казни клубове кјоји су планирали фудбалски пуч.

Челси је четврти на табели са 55 освојених бодова, колико има и Вест Хем. Лестер има бод више и утакмицу мање, а Ливерпул два бода мање од "плаваца" и "чекићара".

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво