Читај ми!

Вудворд дао оставку у Јунајтеду, Суперлига под знаком питања

Бен Вудворд је понудио оставку на месту извршног директора и потпредседника Манчестер јунајтеда, те ће се растати са "црвеним ђаволима" на крају сезоне. Један од главних разлога оставке је повлачење тимова из организације Суперлиге. Наводило се да би његовим стопама могао кренути и Андреа Ањели, председник Јувентуса, али је "стара дама" то демантовала.

Након огромних критика фудбалских навијача широм Европе, а потом и протеста истих, оснивање Суперлиге је под великим знаком питања.

Након што су Челси и Сити пред повлачењем одлуке о игрању у новонасталом такмичењу, тектонске промене десиле су се и у црвеном делу Манчестера.

Ед Вудворд, дугогодишњи извршни директор и потпредседник "црвених ђавола" решио је да да оставку на тој позицији, саопштио је клуб.

Вудворд ће остати у Јунајтеду до краја сезоне, а потом се растати са енглеским тимом.

Манчестер јунајтед се, као један од организатора Суперлиге, нашао на огромном удару критика и прогнозира се да би се и други тим из Манчестера повукао из организације такмичења. 

Након што су објављени планови новог европског фудбалског такмичења, Вудворд је прво дао оставку на позицији саветника фудбалске стратегије у Уефи.

Британски банкар је на тренутној функцији у Јунајтеду од 2013. године, али је још 2005. играо велику улогу у тренуцима када је породица Глејзер преузимала кормило "црвених-ђавола".

четвртак, 19. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи