Читај ми!

Терзић: Сачекаћемо коначан став Уефа

Генерални директор ФК Црвена звезда Звездан Терзић поводом формирања нове европске Суперлиге изјавио је да су отворена многа питања и у контакту су са људима из Уефа и Европске клупске асоцијације, па ће се сачекати коначан став Уефе.

Генерални директор црвено-белих Терзић је изнео њихов став у писаној изјави достављеној медијима.

"У контакту смо са људима из Уефа и Европске клупске асоцијације, пратимо ситуацију. Сачекаћемо да видимо да ли је ова одлука уопште примењива собзиром да су фудбалски савези Енглеске, Француске, Немачке, Шпаније и Италије против формирања супер лиге. Ту се отвара много питања сада. Сачекаћемо коначан став Уефа по овом питању, која се такође противи формирању Суперлиге.", рекао је Терзић у писаној изјави достављеној медијима.

Дванаест најбогатијих клубова Европе, међу којима су Арсенал, Челси, Ливерпул, Манчестер сити, Манчестер јунајтед и Тотенхем, Милан, Интер и Јувентус, Реал Мадрид, Барселона и Атлетико Мадрид, договорили су формирање нове европске Суперлиге.

"Данас почиње конгрес Уефа, видећемо какве ће одлуке бити донесене по овом питању и какво алтернативно решење има Уефа. Тек после тога можемо као клуб да кажемо нешто конкретније.", рекао је Терзић.

уторак, 07. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара