Читај ми!

Још један преокрет Звезде на стадиону "Рајко Митић", упркос промашеним пеналима

Фудбалери Црвене звезде направили су још један преокрет на стадиону "Рајко Митић" и победили Радник из Сурдулице. Звезда је у утакмици 32. кола Линглонг Суперлиге Србије губила на полувремену, али је успела да победи упркос томе што је промашила два пенала.

Црвено-бели су од самог старта кренули да нападају, у уводним минутима Мирко Иванић је имао неколико шанси, а прву велику прилику пропустио је Жељко Гаврић.

Њему је шут одбранио голман Иван Костић, који је брзо морао да напусти игру јер је добио неугодан ударац од Секуа Саногоа и повредио колено.

Заменио Стефан Ранђеловић који није ни сањао да ће имати овакву утакмицу у Београду.

Шест минута по уласку на терен, Ранђеловић је одбранио једанаестерац Филипу Фалку, што му је била прва интервенција на утакмици. Његов успех наградио је нападач Урош Миловановић у 34. минуту и донео шокантно вођство Сурдуличанима.

Нападач гостију искористио је грешку Радована Панкова у задњој линију, узео лопту и претрчао Милана Борјана који је истрчао, погодивши потом празну мрежу – 0:1!

Тим резултатом се отишло на одмор, да би се притисак домаћина исплатио после сат времена игре. Опет су играчи Звезде дали гол из прекида, сада је приликом корнера највиши у скоку био Секу Саного.

Од тог тренутка почео је велики притисак црвено-бели, нападачи су и стварали шансе са свих страна, готово да није било играча који није покушао да угрози гол гостију, а у 72. минуту је Ранђеловић одбранио још један пенал.

Прочитао је Мирка Иванића и други пут био успешан, па се чинило да ће успети да свом тиму донесе први бод икада у мечевима са клубом из Љутице Богдана.

Међутим, то није дозволио управо Иванић, који је у финишу крунисао сјајну акцију са двоструким асистентом Вељком Николићем и крунисао велики притисак актуелног шампиона.

Звезда је на путу да комплетира савршену сезону јер има 92 бода, 12 више од другопласираног Партизана, док је Радник пети са 48.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво