Читај ми!

Асано: Мачва нас шокирала раним голом

Фудбалер Партизана Такума Асано изјавио је да их је екипа Мачве изненадила постизањем гола у раној фази меча, али да црно-бели нису паничили, већ наставили да нападају гол противника.

Црно-бели су у Шапцу победили Мачву са 2:1 после перокрета у 32. колу Суперлиге, головима Такуме Асана и Лазара Марковића.

Партизановом Јапанцу то је био 18. гол за црно-беле.

"Екипа Мачве је добро ушла у меч и шокирала нас раним голом. Оно што је добро за ову екипу је да знамо да не треба да паничимо, већ да резонски нападамо гол противника и тражимо своју шансу. Знали смо да је важно да постигнемо гол у првом полувремену да бисмо могли хладне главе да одемо на одмор. Много шанси је њихов голман сјајно бранио. Ја сам заиста срећан, јер сваки пут видим радост мојих саиграча и шефа Станојевића када победимо", рекао је Асано за клупски сајт.

Екипу Александра Станојевића већ у среду очекује полуфинале Купа Србије против екипе Војводине.

"Врло добро знам екипу Војводине, тако да тек ту нема опуштања. У ствари, кад погледам, у Партизану никада нема опуштања. Победиш 19 утакмица - сви ти кличу, изгубиш једну- буде хаос. Ја заиста имам позитивне утиске од људи које срећем, али мало где у свету је то баш тако турбулентно. Тек сада схватам ваш темперамент", закључио је Асано.

петак, 26. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво